Zomerarrangement

Wat houdt het zomerarrangement in?

• Van juni t/m september onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen,
  • je wordt geen KNLTB lid, maar kunt wel deelnemen aan clubactiviteiten,
  • je bent vrijgesteld van bardienst,
  • eenmalig € 40,
  • het arrangement stopt automatisch na september.

Hoe meld ik me hiervoor aan?

• Als je al eerder gebruik hebt gemaakt van het zomerarrangement of het introductielidmaatschap en je persoonlijke gegevens zijn niet gewijzigd dan is een email naar [email protected] voldoende.
  • Is dit de eerste keer dat je komt tennissen op ons tennispark, vul dan op deze pagina je gegevens in. Stuur aanvullend een email naar [email protected] met je bankrekeningnummer en vermelding “zomerarrangement”. De ledenadministratie zal contact met je opnemen.

Hoe gaat het verder?

• Vóór 25 mei ontvang je per email een bevestiging van de ledenadministratie met verdere informatie en je clubnummer zodat je vanaf 1 juni kunt inloggen op de website en onze clubapp.
  • Eind juni ontvang je per email een factuur van € 40,00 van KNLTB Collect. In de email kun je kiezen voor direct betalen met iDEAL of voor automatische afschrijving. Als je binnen enkele dagen geen keuze maakt, wordt het bedrag na ongeveer 10 dagen automatisch afgeschreven.
  • Als je graag een sleutel van het tennispark wil hebben, dan kun je dat aangeven bij je aanmelding. Deze kun je dan vanaf 1 juni afhalen in de kantine. In dat geval wordt er € 15,00 extra afgeschreven als borg. Dit ontvang je terug als je na september de sleutel weer inlevert.