Kampioenen

Kampioenen najaar 2022

Naast al die kampioenen bij de jeugd, konden ook onze senioren niet achterblijven. Twee teams zijn kampioen geworden in de najaarscompetitie.

Gemengd dubbel 35+ vrijdagavond in de hoofdklasse:

Marie-José Sahr, Maria Boots, Ton Boots, Peter Geurts en reserves Peter van de Perre en Gé Korsten

Heren 17+ zaterdag 5e klasse:

Niek Hendriks, Rens de Meulemeester, Remco Smits en Ralf Schamp

Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde kampioenschap!

Kampioen HD voorjaar 2022

Het herendubbel 35+ team is in de 1e klasse kampioen geworden. Ze zijn tijdens de Erdinger mit Wurst Abend op 15 juli 2022 gehuldigd. Gefeliciteerd Alex, Clim, Hay, Joep, John, Robert en Ton. Ze promoveren naar de hoofdklasse.

Kampioen DD voorjaar 2019

Clean Sweep voor LTC Maasbree dames I

Saskia Bouten, Ans Vannisselroij, Wilma Cox, Marianne Sikkema, Margriet Eickes, Iris de Groot en Stephanie Basten (niet op foto) hebben de voorjaarscompetitie bij de KNLTB in stijl afgesloten met een klinkende 4-0 overwinning tegen Heerlijkheid I uit Sterksel. Zij werden daardoor ongeslagen kampioen in de 4e klasse. Slechts een partij moest, door een blessure, worden afgegeven. Promotie naar de derde klasse is een feit. Proficiat!

Kampioen GD voorjaar 2019

Onder leiding van Robert Roodbeen is het team bestaande uit: Anita Berben, Marianne Breuer, Serge de Meulemeester, Mary Moonen en Mat Berben vrijdagavond kampioen geworden in de tweede klasse. Een mooie overwinning en een fantastische prestatie! Proficiat!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 465 2112

Adres

Breetse Peelweg 1a
5993NC Maasbree

KVK-nummer

40164885