Onze club LTC Maasbree bestaat uit circa 260 leden.

We hebben 5 kunstgrasbanen en 10 petanque banen. Hiervan kunnen de leden de gehele dag gebruik maken. Van maandag- tot vrijdagavond is onze kantine geopend van 20:00 tot 24:00 uur. Onze seniorenleden draaien zelf de bardienst. Tijdens de competitie is onze kantine ook zaterdags en zondags geopend.

Gedurende het seizoen worden diverse gezelligheidstoernooien en clubkampioenschappen voor de jeugd, als ook voor de senioren georganiseerd. Hiervoor kunnen alle leden zich opgeven.

Ook voor de petanqueleden worden het gehele jaar door toernooien georganiseerd. Op de dinsdag en donderdagmiddag / -avond wordt volop gespeeld. Wil je een keertje meedoen, kom dan gerust op een van deze dagen kijken of meedoen. Zie ook de Petanque pagina via het menu bovenin.

Onze vereniging werkt samen met Personal Tennis voor de senioren- en juniorentraining. Voor meer informatie over tennislessen kun je contact opnemen met Personal Tennis.

Spreken de sporten en onze club je aan en wil je lid worden, klik dan op deze pagina rechtsboven op "Lid worden?".

Kijk gerust verder op onze website of bekijk het informatiedocument onderaan deze pagina.

Met sportieve groet en tot ziens op de baan!

LTC Maasbree informatieboek 2018.pdf