Uitleg

Je meldt je lidmaatschap aan bij de ledenadministratie:

Vul het online inschrijfformulier volledig in. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en een inlogcode voor de website. Dezelfde dag dat je je aangemeld hebt als lid, mag je al gebruik maken van ons tenniscomplex. Seniorleden (vanaf het jaar waarin ze 18 jaar worden) zijn verplicht bardienst te draaien.

Zie onze website en het informatieboek voor verdere informatie over onze vereniging.

Pasfoto

De pasfoto wordt gebruikt voor de ledenpas. Je ontvangt een KNLTB-ledenpas na aanmelding en bij vervanging van alle ledenpassen, voor het eerst weer in januari 2021. Je kunt je pasfoto aanpassen in de clubapp. Als deze door de ledenadministratie wordt goedgekeurd, staat je nieuwe pasfoto meteen in de app. Op de eerstvolgende ledenpas komt dan je nieuwe pasfoto te staan.

De pasfoto dient aan de volgende voorwaarden en kwaliteitseisen te voldoen:

• het bestandstype is JPG;
  • de verhouding breedte/hoogte is circa 3/4;
  • het formaat moet tenminste 300 bij 400 pixels zijn;
    de foto moet het lid voorstellen en dient recent, duidelijk en goed gelijkend te zijn;
  • de foto dient recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn;
  • de breedte van het hoofd op de foto dient ongeveer tweederde van de fotobreedte te zijn;
  • beide ogen dienen zichtbaar te zijn, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen, tenzij de drager kan aantonen dat donkere glazen om medische redenen noodzakelijk is;
  • het hoofd dient onbedekt te zijn, tenzij de aanvrager kan aantonen dat godsdienstige, levensovertuigelijke of medische redenen zich hier tegen verzetten, dan dient het gezicht duidelijk herkenbaar te zijn.

Pasjessysteem

Ieder tennis spelend LTC lid is ook lid van de KNLTB. We vragen een officieel KNLTB pasje aan. De KNLTB pas kan drie weken later in de kantine van het clubgebouw worden afgehaald. Je krijgt hiervan bericht.
De KNLTB ledenpas is verplicht als je competitie speelt en vaak nodig als je bij een andere vereniging deelneemt aan een toernooi. Je hebt dit pasje verder nodig om “af te hangen” op ons tennispark.

Afmelden als lid

Afmelding als lid dien je schriftelijk door te geven aan de ledenadministratie vóór 1 december, graag met opgave van reden. Je levert de sleutel van het park in bij de ledenadministatie, waarna het borgbedrag op je bankrekeningnummer wordt overgemaakt.  Tevens dien je je spelerspas in te leveren. Je wordt nu bij de KNLTB afgemeld.  Indien je weer lid wilt worden, dien je weer inschrijfgeld te betalen. Dit is voor de aanmelding bij de KNLTB.

Sleutelborg

Bij de ledenadministratie is het mogelijk om een sleutel van het tennispark te bestellen. Hiervoor wordt een borg gevraagd van € 15,-. Sleutels zijn duur. Verder willen we de toegang tot het park zo veel mogelijk beheersen. Het is dus belangrijk dat alleen leden een sleutel hebben en gebruiken. Daarom betaal je € 15,- borg voor de sleutel. We houden bij aan wie een sleutel is verstrekt. Je wordt verzocht de sleutel in te leveren als je je lidmaatschap beëindigt. Je krijgt dan je borg weer terug.  De sleutel geeft toegang tot het park via de poort aan de ingang en tot het clubgebouw via de voordeur (niet tot de kantine).

Betalen van de contributie

De contributienota ontvang je in februari van KNLTB Collect. In de email van KNLTB Collect kun je een betaalkeuze maken.  Je kunt via een link in de email betalen met iDEAL of je kiest voor automatisch incasso. Als je zelf geen keuze maakt, kiest het systeem na enkele weken zelf voor automatische afschrijving. De automatische afschrijving vindt plaats ongeveer 10 werkdagen nadat je de nota hebt ontvangen, dus begin maart.
Mocht je het desondanks niet eens zijn met deze afschrijving, dan heb je 45 dagen de tijd om een en ander te laten storneren.  Natuurlijk kun je ook met de ledenadministratie contact opnemen.
Junioren hebben de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen.

Restitutie van contributie

Het contributiejaar loopt van januari t/m december. Leden hebben geen recht op terugbetaling van contributie.