WINTERBOULEN AFSLUITTOERNOOI 2020

07 maart 2020

Op dinsdag 3 maart vond het Winterboulen afsluittoernooi plaats in de hal van PC Venlo te Boekend. Er waren  39 deelnemers die middels loting via de computer in iedere ronde aan een willekeurige partner gekoppeld werden, om in 3 rondes uit te maken wie de winnaar werd van dit toernooi. Omdat we de hal gehuurd hebben tot 16.30 uur  werden de 3 wedstrijden “op tijd“ gespeeld. Iedere wedstrijd duurde max. 45 minuten en bij een gelijke stand mocht nog 1 extra mene gespeeld worden. Uiteindelijk bleven er 4 deelnemers over met 3 gewonnen partijen. Rond 16.30 uur waren de 3 rondes gespeeld en de prijswinnaars bekend. Jan Vaessen werd de winnaar van dit toernooi met 3w. en saldo van +30.

De prijswinnaars:

1e Jan Vaessen  3w. +30

2e  Piet Bertrams 3w. +25

3e  Burkhard Bischofs 3w. +23

Buiten de prijzen viel:

4e  Maril Gielen  3w.  +22

Alle bovengenoemde prijswinnaars ontvingen een snackpakket samengesteld door Riet Vaessen. Er werden nog 14 prijzen uitgeloot die waren geschonken door Jan Duijf en Herman Janssen.

Bovendien ontvingen nog alle deelnemers een potje pinda’s.

Nog een woord van dank aan sponsor Bakkerij Broekmans Maasbree voor de heerlijke vlaaien. Deze werden smaakvol genuttigd tijdens de pauze. Verder nog een woord van dank aan de organisatie die bestond uit Riet Vaessen, Herman Janssen en Martin Klerken.

Op de foto v.l.n.r. : Burkhard Bischofs, Jan Vaessen, Piet Bertrams

i[email protected]