WINTERBOULEN AFSLUITTOERNOOI 2022

13 mei 2022

Op dinsdag 10 mei vond, bij stralend weer, het Winterboulen afsluittoernooi plaats in Maasbree. Oorspronkelijk was dit toernooi gepland in de hal in Boekend, maar door de vele afmeldingen wegens corona is het toernooi destijds afgelast.

Er namen 32 leden deel aan dit toernooi. Het toernooi werd gespeeld in de mix vorm, zodat in alle 3 de rondes werd gespeeld met een andere partner. De wedstrijden duurden max. 50 minuten. Na 3 rondes waren er 5 spelers met 3 gewonnen wedstrijden.

De prijswinnaars:
1e  Peter Thiede  3w. +26
2e  Bep Manders  3w. +25
3e  Sef Gielen  3w. +21

Dré Zeelen en Maril Gielen vielen helaas buiten de prijzen.  De prijswinnaars ontvingen allen een mooie prijs geschonken door Herman Vaessen. Het was een zeer gezellige middag met in de pauze koffie met een stukje vlaai geschonken door bakkerij Broekmans uit Maasbree. Als verrassing had de organisatie voor iedere deelnemer nog een prijs. Na het toernooi werden namens LTC Maasbree nog lekkere snacks aangeboden.  Een woord van dank aan de organisatie, bestaande uit Riet Vaessen en Herman Janssen. Achter de computer Maril Gielen, Joost Hegger, Martin Klerken.

Op de foto v.l.n.r.: Sef Gielen, Peter Thiede, Bep Manders.