Winterboulen afsluittoernooi 2019

01 maart 2019

Op dinsdag 26 februari  vond het Winterboulen afsluittoernooi plaats in de hal van PC Venlo te Boekend. Er waren  36 deelnemers die middels loting via de computer in iedere ronde aan een willekeurige partner gekoppeld werden, om in 3 rondes uit te maken wie de winnaar werd van dit toernooi. Omdat we de hal gehuurd hebben tot 16.30 uur  werden de 3 wedstrijden “op tijd“ gespeeld. Iedere wedstrijd duurde max. 45 minuten en bij een gelijke stand mocht nog 1 extra mene gespeeld worden. Uiteindelijk bleven er 5 deelnemers over met 3 gewonnen partijen. Rond 16.30 uur waren de 3 rondes gespeeld en de prijswinnaars bekend. Peter Thiede werd de winnaar van dit toernooi met 3w. en saldo van +25. Het was volgens velen een geslaagd toernooi en voor herhaling vatbaar.

De prijswinnaars:
1e Peter Thiede  3w. +25
2e  Jac Benders 3w. +22
3e  Burkhard Bisschofs  3w. +20

Buiten de prijzen vielen:
4e  Jan Vaessen  3w.  +11
5e  Niek Lenders  3w.  +11

Alle bovengenoemde prijswinnaars ontvingen een snackpakket geschonken door Jumbo Maasbree. Waarvoor onze dank.

Bovendien ontvingen nog alle deelnemers een prachtig bloempotje gevuld met een kalanchoe. De plantjes waren geschonken door Herman Vaessen (Groenrijk). De potjes waren geschonken door Herman Janssen. Waarvoor onze dank.

Nog een woord van dank aan sponsor Bakkerij Broekmans voor de heerlijke vlaaien. Deze werden genuttigd in de pauze. Verder nog een woord van dank aan de organisatie die bestond uit Riet Vaessen, Peter Thiede en Herman Janssen.

Op de foto v.l.n.r. : Burkhard Bisschofs, Peter Thiede, Jac Benders