Update uitstel Algemene Ledenvergadering 2021

06 augustus 2021

Beste leden,

De Algemene Ledenvergadering van 2021 heeft helaas geen doorgang kunnen vinden vanwege de corona maatregelen. Hierover hebben wij jullie geïnformeerd via berichten op onze website en in de ClubApp.

Wij vinden het belangrijk om de Algemene Ledenvergadering in ons clubgebouw te houden. Een online vergadering vinden wij niet aantrekkelijk. Vanwege de nog geldende coronamaatregel om 1,5 meter afstand te houden, is een vergadering in ons clubgebouw nog niet mogelijk.

Het lijkt ons dan ook realistisch om aanstaande januari 2022 de Algemene Ledenvergadering van 2021 en 2022 te combineren. Dit vanuit de verwachting dat er dan geen belemmerende coronamaatregelen meer zijn.

Indien hierover vragen of bezwaren zijn, maak dit dan kenbaar aan het bestuur door een bericht te sturen naar [email protected].

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met sportieve groet,

het Bestuur