Uitwisseling met Jeu de Boules club “de Kromme Herk” Velden 2022

24 mei 2022

Op woensdag 18 mei 2022 waren we te gast bij “de Kromme Herk“ in Velden voor onze jaarlijkse uitwisseling. Van beide clubs namen 21 personen deel aan deze uitwisseling. Na uitleg over de gang van zaken kon, onder een behoorlijk schijnende zon, begonnen worden aan de wedstrijden. Er werd medegedeeld dat er 3 wedstrijden gespeeld zouden worden. Een speler van Breetanque samen met een speler van Velden. De laatste twee wedstrijden werden “op tijd “ gespeeld en wel max. 60 minuten. In verband met de hoge temperatuur werd besloten om geen finale te spelen. Voor de nr’s 1 t/m 3 van het eindklassement was er een prijs beschikbaar. Er waren uiteindelijk 4 spelers met 3 gewonnen wedstrijden.

De spelers met 3 gewonnen wedstrijden:
1)  Sjaak Senssen (Velden)    3w.  +25
2)  Riet Vaessen (Maasbree)   3w. +21
3)  Marian Geelen (Velden)    3w.  +19
4) Leen Peeters (Maasbree)  3w.  +12

Leen Peeters viel helaas buiten de prijzen. Na de prijsuitreiking werd er nog even nagepraat en kwam er een einde aan de altijd gezellige uitwisseling met Velden.

Op de foto v.l.n.r. : Marian Geelen, Sjaak Senssen, Riet Vaessen.