Uitwisseling met JBC Horst 2019

02 mei 2019

Op dinsdag 30 april vond de jaarlijkse uitwisseling met JBC Horst plaats. Dit jaar was JBC Horst te gast in Maasbree. Van JBC Horst waren 19 leden aanwezig en van Breetanque 33
leden. Er was vooraf besloten dat de twee best geplaatste spelers van JBC Horst de finale zouden spelen tegen de twee best geplaatste spelers van Breetanque. In verband met de beschikbare tijd werden de wedstrijden gespeeld over max. 45 minuten. Na het spelen van 3 wedstrijden bleken er 7 spelers te zijn met 3 gewonnen wedstrijden en werd de eindstand van de bovenste 7 spelers als volgt:

1) Broer Bruijnen 3w. +26
2) Hannie Bischofs 3w. +23
3) Frans Clerx 3w. +21
4) Sjak Meuwissen 3w. +17 (JBC Horst)
5) Gerda Bivert 3w. +13
6) Leo Daniels 3w. +12 (JBC Horst)
7) Piet Bertrams 3w. +12

In de pauze konden we met z’n allen genieten van de zelf gebakken cake door Annie en Trudy. De finale werd gespeeld door Broer Bruijnen met Hannie Bischofs van Breetanque tegen Sjak Meuwissen met Leo Daniels van JBC Horst. Het koppel van Breetanque wist uiteindelijk de finale te winnen met 13-3. Al met al een mooi eind van een geslaagde en sportieve uitwisseling.

Met dank aan de organisatie: Annie Sonnemans, Trudy Hegger, Martin Klerken en Maril Gielen.

Op de foto v.l.n.r. : Sjak Meuwissen, Leo Daniels, Broer Bruijnen, Hannie Bischofs.