UITWISSELING MET JBC BAARLO 2019

06 juli 2019

Op dinsdag 2  juli vond de jaarlijkse uitwisseling met JBC Baarlo plaats. Dit jaar was JBC Baarlo te gast in Maasbree. Van JBC Baarlo waren 16 leden aanwezig en van Breetanque 28 leden. Omdat we beschikken over 10 banen werden er 8 doublettes en 2 triplettes gespeeld. Er was vooraf besloten dat de twee best geplaatste spelers van JBC Baarlo de finale zouden spelen tegen de twee best geplaatste spelers van Breetanque. Na het spelen van 3 wedstrijden bleken er 6 spelers te zijn met 3 gewonnen wedstrijden en werd de eindstand van de bovenste 6 spelers als volgt:

1)     Peter Thiede 3w. +33
2)     Trudy Hegger 3w. +24
3)     Wiel v. Lier 3w. +20
4)     Maria v. Lier 3w. +18
5)     Sef Gielen  3w. +15
6)     Nellie Linders  3w. +12

De finale werd gespeeld door Trudy Hegger met Peter Thiede van Breetanque tegen het echtpaar Maria en Wiel v. Lier van JBC Baarlo. De winst ging dit jaar wederom naar Baarlo met een eindstand van 13-6 in het voordeel van het echtpaar van Lier.

Met dank aan de organisatie: Ine Wijnands, Trudy Hegger, Sef Gielen, Martin Klerken, Maril Gielen.

Op de foto v.l.n.r. :  Peter Thiede, Trudy Hegger, Maria v. Lier, Wiel v. Lier