Uitwisseling JBC Baarlo

14 september 2022

UITWISSELING MET JBC BAARLO  2022

Op dinsdag 6 september vond de jaarlijkse uitwisseling met JBC Baarlo plaats in Maasbree. Deze uitwisseling was oorspronkelijk gepland op dinsdag 12 juli maar toen afgelast. Van JBC Baarlo waren 14 leden aanwezig en van Breetanque 26 leden. Vanwege de hoge temperatuur was vooraf door de organisatie besloten om de wedstrijden in te korten tot maximaal 45 minuten speeltijd plus eventueel een extra mene. De eindstand na 3 gespeelde wedstrijden bepaalde de 4 prijswinnaars. (2x Breetanque en 2x JBC Baarlo) . Na het spelen van 3 wedstrijden bleken er 6 spelers te zijn met 3 gewonnen wedstrijden en werd de eindstand van de bovenste 6 spelers als volgt: 1)     Jürgen Liebscher 3w. +26 2)     Martin Klerken 3w. +25 3)     Joost Hegger 3w. +24 4)     Nanda v. Heeswijk 3w. +19 (Baarlo) 5)     Wilbert v. Deursen 3w. +18 6)     Ria Arnold  3w. +11 (Baarlo)      De prijswinnaars waren Jürgen Liebscher en Martin Klerken van Breetanque en Nanda v. Heeswijk en Ria Arnold van JBC Baarlo. Jürgen was, door verplichting elders, helaas niet meer aanwezig maar zijn prijs werd alsnog thuis bezorgd.

Met dank aan de organisatie: Ine Wijnands, Trudy Hegger, Annie Sonnemans. Achter de computer Martin Klerken en Maril Gielen.

Op de foto v.l.n.r. :  Martin Klerken, Nanda v. Heeswijk, Ria Arnold (Jürgen Liebscher ontbreekt)