Schemertoernooi 2021

24 augustus 2021

Op vrijdag 20 augustus namen 28 leden van Breetanque deel aan het jaarlijkse Schemertoernooi. Dit is een individueel toernooi d.w.z. dat iedere speler in iedere ronde een andere medespeler loot. Zoals de naam al zegt word dit toernooi in de avonduren en bij kunstlicht gespeeld. Er was door de organisatie bepaald dat er 3 rondes gespeeld gingen worden van max. 60 min. Na het spelen van 2 wedstrijden waren er nog 9 kanshebbers met 2 gewonnen wedstrijden. De derde ronde was een waar slagveld, want er vielen 6 kanshebbers af, dus bleven er 3 deelnemers over met 3 gewonnen wedstrijden.

De eindstand van de 3 prijswinnaars :
1)      Sef Gielen 3 w. +27
2)      Juergen Liebscher   3 w. +13
3)      Jan Vaessen  3 w. +10

De prijzen waren dit keer mooie levensmiddelen pakketten, gedeeltelijk gesponsord door Coop Maasbree. Riet was hiervoor op pad gegaan. In de pauze werden we getrakteerd op een heerlijk stuk Limburgse vlaai, gesponsord door bakkerij Broekmans. Ine had deze weten te bemachtigen. De welkome snacks na de wedstrijden werden ingekocht door Ine. Na de prijsuitreiking werden Martin en Jan nog verrast door Anny Sonnemans met een presentje als dank voor de werkzaamheden aan de nieuwe voorzetdeur van ons materialen huisje.

Met dank aan de organisatie die in handen was van Ine Wijnands, Riet Vaessen en Jan Vaessen. Achter de computer zaten Martin Klerken en Maril Gielen.

Op de foto v.l.n.r. :  Jan Vaessen, Sef Gielen, Juergen Liebscher.