Schemertoernooi 2020

10 augustus 2020

Schemertoernooi 2020

Op vrijdag 7augustus namen 26 leden van Breetanque deel aan het jaarlijkse Schemertoernooi. Dit is een individueel toernooi d.w.z. dat iedere speler in iedere ronde een andere medespeler loot. Zoals de naam al zegt word dit toernooi in de avonduren en bij kunstlicht gespeeld. Vanwege de hoge temperatuur werd besloten om de aanvangstijd te verplaatsen naar 20.00 uur. Er was door de organisatie bepaald dat er 3 rondes gespeeld gingen worden van max. 45 min. Er bleven 4 deelnemers over met 3 gewonnen wedstrijden.

De eindstand van de bovenste 4 spelers:

1)      Maril Gielen 3 w. +26
2)      Sef Gielen   3 w. +21
3)      Jan Vaessen  3 w. +17
4)      Geert v.d. Beele  3w. +11

De familie Gielen heerste vanavond en medeorganisator Geert v.d. Beele viel helaas buiten de prijzen. De prijzen waren dit keer mooie fruitschalen, gedeeltelijk gesponsord door Coop Maasbree. In de pauzes werden nog heerlijke snacks aangeboden waarvan de kaas gesponsord was door Jumbo Panningen en de volle grond komkommers geschonken door Geert v.d. Beele.

Met dank aan de organisatie die in handen was van Riet Vaessen, Geert v.d. Beele en Jan Vaessen. Achter de computer zaten Maril Gielen en Joost Hegger.

Op de foto v.l.n.r. :  Sef Gielen, Maril Gielen, Jan Vaessen.