Schemertoernooi 2019 Breetanque

11 augustus 2019

Op vrijdag 9 augustus namen maar liefst 36 leden van Breetanque deel aan het jaarlijkse Schemertoernooi. Dit is een individueel toernooi d.w.z. dat iedere speler in iedere ronde een andere medespeler loot. Zoals de naam al zegt word dit toernooi in de avonduren en bij kunstlicht gespeeld. Het weer was ons goed gezind, want het was een behaaglijke temperatuur. Er was door de organisatie bepaald dat er 3 rondes gespeeld gingen worden van max. 50 min.  en een finale tussen nr’s  1 met 3 tegen nr’s  2 met 4 van de eindstand.  Er bleven 6 deelnemers over met 3 gewonnen wedstrijden, waarbij Geert maar 3 tegenpunten kreeg.

De eindstand van de bovenste 6 spelers:

1)     Geert v.d. Beele  3 w. saldo +36
2)     Peter Thiede   3 w. saldo +28
3)     Broni Cevat  3 w. saldo +24
4)     Annemie Lemmen  3w. saldo +18
5)     Jan Vaessen  3w. saldo +16
6)     Herman Janssen  3w. saldo +16

De finale werd gespeeld tussen Geert v.d. Beele met Broni Cevat tegen Peter Thiede met Annemie Lemmen.   De finale werd vrij eenvoudig gewonnen door Peter en Annemie met 13-1.

Met dank aan de organisatie: Annie Theeuwen, Fien Peeters en Herman Janssen. De snacks werden verzorgd door Annie en Fien.

Op de foto v.l.n.r. :  Annemie Lemmen, Peter Thiede, Geert v.d. Beele, Broni Cevat.