Open Brits Boule Kampioenschap

30 september 2019

OBBK 2019 (Open Brits Boule Kampioenschap)

Op zaterdag 28 september werd het OBBK gespeeld. Dit is een toernooi met vaste koppels die via loting onderling wedstrijden spelen. In totaal namen 18 doubletten deel aan dit toernooi, waaronder deelnemers uit Baarlo en Venlo. Door de organisatie werd bepaald dat er 3 rondes gespeeld zouden worden. Na de eerste wedstrijd werden we getrakteerd op een fikse regenbui, die onze banen behoorlijk onder water zette. Door de “waterwerkers” werd het overvloedige water zo goed als mogelijk verwijderd, zodat de resterende 2 wedstrijden alsnog gespeeld konden worden. Uiteindelijk bleven er 2 koppels over die hun 3 wedstrijden gewonnen hadden. De winnaars werden, tot hun eigen grote verbazing, Sef Gielen en Jan Duijf.

De prijswinnaars waren:
1e plaats:  Sef Gielen en Jan Duijf     3 w. +24
2e plaats:  Peter Thiede en Marij Thiede   3 w. +21
3e plaats:  Geert v.d. Beele en Herman Janssen    2w. +13

Door de organisatie waren er mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de 6 prijswinnaars, waaronder een gratis platina autowasbeurt, beschikbaar gesteld door autowasserette “de WasArena” uit Venlo.  De wisselbeker gaat voor een jaar naar Sef en Jan. De worstjes in de hartige hapjes werden gratis ter beschikking gesteld door slagerij Wijnands uit Maasbree.

Met dank aan de organisatie die bestond uit Annie Sonnemans, Gerda Bivert, Martin Klerken en Maril Gielen.

Op de foto v.l.n.r.:    Sef Gielen, Jan Duijf, Herman Janssen, Geert v.d. Beele, Marij Thiede, Peter Thiede.