Open Boules Toernooi 2021

20 september 2021

Open Boules Toernooi 2021

Op zaterdag 18 september werd het Open Boules Toernooi (OBT) gespeeld. Er namen 14 vaste koppels deel aan het toernooi die onderling in 3 rondes gingen bepalen wie de winnaar werd van dit toernooi. De organisatie had bepaald dat er max. 60 minuten per wedstrijd gespeeld ging worden. Na de 3e wedstrijd was de winnaar bekend. Er was maar 1 koppel dat alle 3 de wedstrijden wist te winnen. Winnaars van dit toernooi werden Geert v.d. Beele en Herman Janssen met 3w. en +17.

Eindstand prijswinnaars:
1e : Geert v.d. Beele/Herman Janssen  3w. +17
2e : Ria Clerx/Frans Clerx  2w. +13
3e : Martin Klerken/Jan Vaessen  2w.  +9

De toernooi winnaars ontvingen een Red Bull Max Verstappen verrassingspakket en nr. 2 en 3 ontvingen een levensmiddelen pakket. Al deze prijzen werden geheel gesponsord door Jumbo Maasbree. Waarvoor onze dank.
De wisselbeker gaat voor 1 jaar naar Geert en Herman. Als verrassing had de organisatie nog 6 prijzen beschikbaar die werden verloot onder de deelnemers die buiten de toernooiprijzen waren gevallen. Onder deze 6 prijzen enkele waardebonnen voor gratis autowasbeurten geschonken door Wiel Bivert van “de WasArena” in Venlo. Ook was er voor iedere deelnemer een zakje met 3 appels beschikbaar, geschonken door Dré Timmermans uit Maasbree.

Na de eerste ronde was er een pauze waarin genoten werd van de gratis beschikbaar gestelde vlaaien door een bakker uit Blerick. De heerlijke snacks na de wedstrijden werden geschonken door een Turkse slager uit Blerick. De organisatie had al deze artikelen bij elkaar “verzameld”.

De organisatie bestond uit Ria en Frans Clerx met Herman Janssen, geassisteerd door Joost Hegger achter de bar. Achter de computer zaten Maril Gielen en Martin Klerken. Waarvoor dank aan allen.

Op de foto van v.l.n.r. : Martin Klerken, Jan Vaessen, Herman Janssen, Geert v.d. Beele, Ria Clerx, Frans Clerx.