(O)BBK 2020

29 september 2020

Op zondag 27 september werd het (O)BBK gespeeld. Vanwege het corona gebeuren waren er dit jaar geen spelers uitgenodigd buiten onze eigen clubleden zodat het toernooi dit jaar het (O)pen karakter verliest. Er namen 14 vaste koppels deel aan het toernooi die onderling in 3 rondes gingen bepalen wie de winnaar werd van dit toernooi. Na de 3e wedstrijd was de winnaar bekend. Evenals vorig jaar waren er maar 2 koppels die alle 3 hun wedstrijden wisten te winnen. Winnaars van dit toernooi werden Riet Vaessen en Dré Zeelen met 3w. en +25. Wegens omstandigheden speelde Riet Vaessen dit jaar samen met ‘good old’  Dré Zeelen. Met slechts 1 puntje minder eindigden Marianne en Piet Bertrams op de tweede plaats 3w. en +24. Mary en Peter Thiede stonden er na 2 wedstrijden goed voor maar verloren hun 3e wedstrijd van Mien en Jac Benders en werden 3e met 2w. en +14.

Eindstand:
1e : Riet Vaessen/Dré Zelen  3w. +25
2e : Marianne Bertrams/Piet Bertrams  3w. +24
3e : Mary Thiede/Peter Thiede  2w.  +14

De zes prijswinnaars ontvingen een levensmiddelen pakket dat gedeeltelijk werd gesponsord door Jumbo Maasbree. Waarvoor onze dank. De wisselbeker gaat voor 1 jaar naar Riet en Dré. De organisatie bestond uit Hannie en Burkhard Bisschofs en Piet Bertrams. Achter de computer zaten Maril Gielen en Joost Hegger. Waarvoor dank.

Op de foto van v.l.n.r. : Marianne en Piet Bertrams, Dré Zeelen, Riet Vaessen, Mary en Peter Thiede.