Nieuwjaarstoernooi Petanque 2020

23 januari 2020

Op dinsdag 7 januari vond het derde Nieuwjaarstoernooi plaats in de hal van PC Venlo te Boekend. Er waren maar liefst 41 deelnemers die middels loting via de computer in iedere ronde aan een willekeurige partner gekoppeld werden, om in 3 rondes uit te maken wie de winnaar werd van dit toernooi.

Omdat we de hal gehuurd hebben tot 16.30 uur werden de 3 wedstrijden “op tijd“ gespeeld. Iedere wedstrijd duurde max. 45 minuten en bij een gelijke stand mocht nog 1 extra mene gespeeld worden.

Uiteindelijk waren er 5 deelnemers met 3 gewonnen partijen. Rond 16.30 uur waren de 3 rondes gespeeld en de prijswinnaars bekend.

Het was volgens velen een geslaagd toernooi en voor herhaling vatbaar.

De prijswinnaars:

• 1e Peter Thiede, 3 w. +27
  • 2e Niek Lenders, 3 w. +26
  • 3e Juergen Liebscher, 3w. +25

Buiten de prijzen vielen:

• 4e Ria Clerx, 3w. +22
  • 5e Martin Klerken, 3w. +12

Naast de prijswinnaars 1 t/m 3 van de eindrangschikking waren er nog 3 uitgelote prijzen. Dit waren alle 6 mooie fruitpakketten samengesteld door Riet Vaessen. De uitgelote fruitpakketten werden gewonnen door Ber Roefs, Mien Janssen en Gerda Bivert. De 2 flessen speciaal bier, geschonken door BPG Wijnen uit Maasbree, werden gewonnen door Broer Bruijnen en Huub Hermans.

Nog een woord van dank aan Marij en Maril voor het maken van het heerlijke gebak en oliebollen waarvan we in de pauze konden genieten. Verder nog een woord van dank aan de organisatie die bestond uit Riet Vaessen, Martin Klerken en Herman Janssen.

Op de foto v.l.n.r.: Juergen Liebscher, Peter Thiede, Broer Bruijnen, Mien Janssen, Huub Hermans, Ber Roefs, Gerda Bivert en Niek Lenders.