Jeugdkampioenschap 2019

30 september 2019

Eind augustus zijn de jeugd clubkampioenschappen gespeeld. In het totaal waren er 21 kinderen van rood, oranje en groen. Iedere categorie heeft zijn eigen kampioenschap.

Op vrijdag hebben de oudere spelers van groen al hun poule wedstrijden gespeeld. Op de zaterdag stonden de halve finale en finale op de planning. De spelertjes van rood en oranje hebben hun poule wedstrijden en de finale eveneens op de zaterdag gespeeld.

Om alle spelers wat extra’s te bieden heeft Personal Tennis op de zaterdag ook nog twee clinics verzorgd. Om 10 uur hebben de rood/oranje spelers hiervan kunnen genieten en om 11 uur was het de beurt aan de spelers van groen. Zo kon iedereen helemaal opgewarmd aan hun wedstrijden beginnen, al zat het met 32 graden wel goed met de warmte!

Het was een leuke, sportieve dag. Veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s die hun favoriet kwamen aanmoedigen. Uiteindelijk kwamen de volgende spelers als winnaars uit de bus:

Bij de rode spelertjes is ons kersverse lid Ron Vaessen (rechts op de foto) kampioen geworden!
Bij de oranje spelers heeft dit jaar Thomas Rongen (links op de foto) zich naar de overwinning geknokt!

Bij de groene spelers heeft Ruben Vervoort zijn titel kunnen prolongeren!