Jeu de Boules Openingstoernooi 2022

07 april 2022

Op zondag 3 april organiseerde Breetanque het Openingstoernooi 2022. Met dit toernooi word traditioneel ons zomerseizoen geopend. Er melden zich dit keer 28 deelnemers. Deze werden via het computerprogramma aan elkaar gekoppeld om 3 wedstrijden te spelen deze middag.

Onder een ietwat lage temperatuur werd om 13.30 uur de eerste wedstrijd begonnen. Vooraf werd door toernooileider Sef Gielen op ludieke wijze medegedeeld dat er 3 wedstrijden gespeeld gingen worden en dat “op tijd” gespeeld ging worden nl. max. 60 minuten per wedstrijd. Na deze 3 wedstrijden bleven er 3 spelers over met 3 gewonnen wedstrijden. De organisatie had dit keer 4 prijzen ter beschikking gesteld, dus nr. 4 in de eindrangschikking had ook nog prijs. De prijswinnaars waren:

1e: Geert v.d. Beele  3w. +25

2e: Anny Sonnemans  3w. +16

3e: Juergen Liebscher  3w. +15

4e: Trudy Hegger  2w. +20

De 4 prijswinnaars ontvingen ieder een fles rode wijn. De organisatie had bovendien vooraf bepaald dat nr. 22 van de eindrangschikking ook een fles wijn zou winnen. En laat dit uitgerekend nieuwkomer Henny Heuvelmans zijn. In de pauze en na de wedstrijden konden we nog genieten van de hartige hapjes geserveerd door Els Lintjens, Maril Gielen, Jac Lintjens en Sef Gielen, tevens de organisatoren van dit toernooi. Achter de computer zaten Martin Klerken en Joost Hegger. Waarvoor dank.

Op de foto v.l.n.r. : Juergen Liebscher, Trudy Hegger, Geert v.d. Beele, Anny Sonnemans.