Jeu de Boules openingstoernooi 2021

11 juni 2021

Op donderdag 10 juni organiseerde Breetanque het Openingstoernooi 2021. Met dit toernooi word traditioneel ons zomerseizoen geopend. Dit keer was het een uitgestelde datum vanwege het Corona virus. In de pauze werd iedereen getrakteerd op een heerlijk stuk “Limburgse vlaai”, gesponsord door Jumbo Maasbree. Er melden zich dit keer 33 deelnemers. Deze werden via het computerprogramma aan elkaar gekoppeld om 3 wedstrijden te spelen deze middag.

Onder een prachtig zonnetje werd om 13.30 uur de eerste wedstrijd begonnen.Vooraf werd door toernooileider Annie Sonnemans medegedeeld dat er 3 wedstrijden gespeeld gingen worden en dat “op tijd” gespeeld ging worden nl. max. 60 minutenper wedstrijd. Na deze 3 wedstrijden bleven er 4 spelers over met 3 gewonnen wedstrijden. Dit waren:

1e: Jac Lintjens  3w. +27

2e: Maril Gielen  3w. +26

3e: Herman Janssen  3w. +20

4e: Juergen Liebscher  3w. +12

Helaas viel Juergen buiten de prijzen. De 3 prijswinnaars ontvingen een tuinlampje op zonne energie.

Na de wedstrijden konden we nog genieten van de hartige hapjes geserveerd door Annie Sonnemans, Trudy Hegger en Geert v.d. Beele, tevens de organisatoren van dit toernooi. Achter de bar stond Jan Peeters en achter de computer zaten Martin Klerken en Maril Gielen. Waarvoor dank.

Op de foto v.l.n.r. : Herman Janssen, Jac Lintjens, Maril Gielen.

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen