Jeu de Boules openingstoernooi 2020

08 juli 2020

Op dinsdag 7 juli organiseerde Breetanque het Openingstoernooi 2020. Met dit toernooi word traditioneel ons zomerseizoen geopend. Dit keer was het een uitgestelde datum vanwege het Corona virus. Tevens was het een jubileum toernooi vanwege het 15-jarig bestaan van de Jeu de Boules club. In de pauze werd iedereen getrakteerd op een heerlijk stuk “jubileums vlaai”. Er melden zich dit keer maar liefst 42 deelnemers. Deze werden via het computerprogramma aan elkaar gekoppeld om 3 wedstrijden te spelen deze middag.

Onder een prachtig zonnetje werd om 13.30 uur de eerste wedstrijd begonnen. Vooraf werd door toernooi leider Juergen Liebscher medegedeeld dat er 3 wedstrijden gespeeld gingen worden en dat “op tijd” gespeeld ging worden nl. max. 60 minuten per wedstrijd. Na deze 3 wedstrijden bleven er 8 spelers over met 3 gewonnen wedstrijden. De 3e prijs was voor Geert v.d. Beele  met 3 w. +26. De 2e prijs was voor Burkhard Bischofs met 3 w. +26 (in 1e wedstrijd een hoger saldo) en winnaar van dit toernooi werd  Niek Lenders met 3 w. +28.

De 3 prijswinnaars ontvingen een fles wijn.

Na de wedstrijden konden we nog genieten van de hartige hapjes geserveerd door Els Lintjens, Jac Lintjens en Juergen Liebscher, tevens de organisatoren van dit toernooi. Waarvoor dank.

Op de foto v.l.n.r. : Burkhard Bischofs, Niek Lenders en Geert v.d. Beele.