Jeu de Boules Openingstoernooi 2019

12 april 2019

Op zondag 7 april organiseerde Breetanque het Openingstoernooi 2019 . Met dit toernooi word traditioneel ons zomerseizoen geopend. Er melden zich dit keer 35 deelnemers. Deze werden via het computerprogramma aan elkaar gekoppeld om 3 wedstrijden te spelen deze middag. De nieuw aangeschafte computer werd bediend door nieuwe “chauffeurs” t.w. Martin Klerken en Maril Gielen.

Onder een prachtig zonnetje werd om 13.30 uur de eerste wedstrijd begonnen. Vooraf werd door toernooileider Niek Lenders medegedeeld dat er 3 wedstrijden gespeeld gingen worden en dat “op tijd” gespeeld ging worden nl. max. 60 minuten per wedstrijd. Na deze 3 wedstrijden bleven er 3 spelers over met 3 gewonnen wedstrijden. De 3e prijs was voor Hannie Bischofs met 3 w. +20. De 2e prijs was voor Frans Clerx met 3 w. +23 en winnaar van dit toernooi werd Maril Gielen met 3 w. +25.

De 3 prijswinnaars ontvingen een paaseitjes arrangement dat gesponsord werd door supermarkt COOP uit Maasbree. Waarvoor onze dank.
In de pauze werd nog gesmuld van een plak cake, aangeboden door de jarige Joost Hegger. Na de wedstrijden konden we nog genieten van de hartige ‘Halal” hapjes, gratis aangeboden door een zoon van Maril en Sef. Deze hapjes werden bereid door onze “keukenprinsen” Jan Duijf, Niek Lenders en Jan Peeters die tevens zorgden voor de organisatie van dit toernooi.  Waarvoor dank.

Op de foto v.l.n.r. : Hannie Bischofs, Maril Gielen, Frans Clerx.