Geslaagd Combi Open Night event

11 september 2019

Afgelopen vrijdag hebben de leden en introducés van Breetanque en  LTC Maasbree in een gezellige sfeer getennist en Jeu-de-boules gespeeld. Tussendoor waren er gezonde hapjes en als afsluiting was er een tombola.
Helaas kon het cardio-tennis geen doorgang vinden vanwege een te geringe opkomst vanuit de tennissende clubleden. Hopelijk gaat dit een volgende keer beter.

Bij de tombola werden prijzen verloot van Annie Sonnemans, 2 wasbeurten van de WasArena via Wiel Bivert, racketbespanning van Hay Poulissen en een privéles van Robert Hesen.
Heel grappig ging de bespanning van Hay naar Wiel Bivert, die wil gaan tennissen. De privéles van Robert ging naar Joost Hegger met het lot dat tot aan de start van de tombola nog in handen was van John Boots.

Er werd nog gezellig nagepraat met wat hapjes uit de vetpan.

Wegens de geslaagde editie is afgesproken dat we dit event het aankomend jaar weer op de clubprogramma gaan zetten.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen