CONCOURS de BOULES 2022

07 juni 2022

Op donderdag 2  juni vond het Concours  de Boules plaats.  Aan het toernooi namen 28 spelers deel. Na het spelen van 3 wedstrijden bleken er slechts 2 spelers te zijn met 3 gewonnen wedstrijden. Na 2 gespeelde wedstrijden waren er nog 7 spelers met 2 gewonnen wedstrijden. Hiervan zijn er in de laatste ronde 5 spelers afgevallen. Dit keer werden de wedstrijden “op tijd “ gespeeld. Maximaal 60 minuten. De dames voerden vandaag de boventoon, want nr. 1 t/m 5 van de eindrangschikking waren allen dames.!!!!!!!!

De prijswinnaars waren:
1) Riet Vaessen  3w. +24
2) Annie Sonnemans  3w. +22
3) Ria Clerx  2w. +19

De 3 prijswinnaars kregen als beloning een mooie fruitschaal. Prijs 1 en 2 werden ter beschikking gesteld door “ t Trostomaatje “ uit Maasbree. Waarvoor onze dank. Tijdens de pauze werd iedereen getrakteerd op een lekker stuk vlaai en tussen de rondes door werden er lekkere snacks rond gebracht door de organisatie.

Met dank aan de organisatie, die bestond uit Annie Theeuwen, Marij Thiede en Juergen Liebscher. Achter de bar stond Ine Wijnands. De computer werd bediend door Martin Klerken en Joost Hegger.

Op de foto v.l.n.r. : Riet Vaessen, Annie Sonnemans, Ria Clerx.