Clubkampioenschappen Jeugd

16 april 2022

Op 25 en 26 maart werden de jeugd-tennis-clubkampioenschappen gehouden. Er werd in 3 (kleuren) categorieën gestreden om het eremetaal.

Bij de allerjongste (rood) ging de finale tussen Jeroen Rademakers en Evi Hegger, waarbij Jeroen liet zien dat hij net iets beter de rode ballen slim kon neerleggen dan Evi.

In Oranje moesten meerdere wedstrijden twee keer worden gespeelt omdat er geen verschil zat in wedstrijdpunten en games. Uiteindelijk werd Lenn Zelissen eerste, Teun Rademakers tweede en Bram Boots derde. Daan Zeelen liet zien dat hij goed vooruit gegaan was en beloonde dat met een vierde plaats.

Bij Groen won Thomas Rongen in de finale van Ron Vaessen terwijl in de poule fase dit nog andersom was. Esmee Hegger nam de derde plaats in. Tijn Reumkens en Jens van der Heijden lieten zien dat ze de afgelopen winter veel getraind hadden.

Nieuwscategorieën Tennis