2 vacatures ledenadministratie

15 juni 2021


Beste leden,  

De huidige ledenadministratie stopt uiterlijk aan het einde van dit jaar. Onze vereniging zit daarom dringend verlegen om 2 leden die samen de ledenadministratie willen gaan runnen.  

Wat ga je doen?
Sinds enkele jaren is de ledenadministratie in een volledig online geautomatiseerd systeem ondergebracht. Daarin doet de ledenadministrateur de registratie van nieuwe leden, het klaarzetten van de facturen voor de inning van contributie, het regelen van bonds- en lidmaatschapsnummers, het beantwoorden van lidmaatschapsvragen, het wijzigen van lidmaatschapsgegevens, het informeren van en samenwerken met het bestuur, het beheer van het systeem, enzovoorts. Dit alles integer en binnen privacy regels.  

Tijdsbesteding
De hiermee gemoeide tijdsbesteding is wisselend. Van één uurtje per week tot enkele uurtjes per week. We hopen op 2 nieuwe ledenadministrateurs, zodat ze elkaars back-up kunnen zijn.  

Interesse?
Heb je affiniteit met (leden)administratie en wil je wat doen voor onze vereniging? Dan horen wij graag van jou.  

Wil je eerst meer weten, neem dan gerust contact op met Germie Janssen, Wilma Cox of stuur een bericht naar [email protected].  

Belangstelling kan kenbaar gemaakt worden door contact op te nemen met een van de bestuursleden of door een bericht te sturen naar [email protected].  

Met vriendelijke groet,  

het Bestuur 

Nieuwscategorieën Vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 77 465 2112

Address

Breetse Peelweg 1a
5993NC Maasbree